Ved sygdom

Er barnet syg, skal det blive hjemme. Både af hensyn til barnet, men også af hensyn til smittefaren overfor os andre. Husk at børn kan være syge uden at have feber. Og at diarre og feber anses som sygdom.

Jeg modtager ikke børn der har fået febernedsættende medicin, som f.eks. panodil. Jeg er af den holdning, at giver man sit barn panodil eller lign., så er det fordi barnet er sygt og derfor skal blive hjemme. 

Bliver barnet syg i løbet af dagen, vil jeg selvfølgelig kontakte jer.

Barnet er rask til at komme i dagpleje, når det igen kan deltage i dagens aktiviteter - både ude og inde, sammen med os andre. Har barnet haft feber eller anden sygdom, forventer jeg at barnet har været feberfri/rask i 1 døgn, før det igen kommer i dagpleje. Og det skal have været feberfri/rask i 1 døgn, uden febernedsættende medicin.

Giv mig besked når barnet er blevet rask og klar til igen at komme i dagpleje. En raskmelding skal ske senest kl.19 dagen før.

Hvis jeg bliver syg, kan jeg desværre ikke tilbyde gæstepleje. Men se det ikke som en begrænsning, når I vælger mig som jeres private dagplejer. Husk på, at jeg er selvstændig og melder jeg mig syg alt for tit, går det ud over mit ry - og det er jo det jeg skal leve af i mange år frem Cool 

Jeg har haft 9 sygedage siden 2011, så det er ikke noget der sker tit Cool